Fogyós receptek, módszerek, diéták, kapszullák, mindenféle fogyókúrás megoldások. Minden, ami fogyókúra. Csináld magad alakformáló termékekkel és tanácsokkal.

90 napos diéta, RINA tippek, kérdések, válaszok

Rina diéta, 90 napos fogyókúra,  90 napos diéta, avagy a Rina fogyókúrás étrend

A 90 napos diéta leírása

A 90 napos diéta négyféle élelmiszer egymás utáni napokon történő kizárólagos fogyasztásával, 90 napon keresztül ciklikusan váltakozik.

Első nap kizárólag fehérjét, a második nap kizárólag keményítőféléket, a harmadik nap kizárólag szénhidrátot, a negyedik nap pedig kizárólag gyümölcsöt szabad fogyasztani. A gyümölcsnap után a fehérjenappal az egész kezdődik előlröl.Menyit lehet lefogyni a 90 napos diétával?

A 90 napos fogyókúra alkalmazásával három hónap alatt kb. 15-20 kiló feleslegtől lehet megszabadulni !
Az egyik leghatékonyabb, és legkeresetteb módszer.

Mennyi idő után indul meg a fogyás a 90 napos diéta alatt ? Habár az eredmények megjelennek már az első héten, és kb 5-10 kiló testömegtől is megszabadulhatunk, az eredmények függnek attól is, mennyi a kiinduló testtömeg (pl. 120 kilós, túlsúlyos személyen természetesen nehezebben látszik meg a hatás mint a csak egynéhány plusz kilóval rendelkező személynél). Kivétel nélkül azonban, minden BMI -es kategóriába eső személynek hatékony.

Ha nem tudod mi a BMI - Body Mass Index akkor Klikk IDE