Keresés ebben a blogban

90 napos diéta, RINA tippek, kérdések, válaszok

Rina diéta, 90 napos fogyókúra,  90 napos diéta, avagy a Rina fogyókúrás étrend

A 90 napos diéta leírása

A 90 napos diéta négyféle élelmiszer egymás utáni napokon történő kizárólagos fogyasztásával, 90 napon keresztül ciklikusan váltakozik.

Első nap kizárólag fehérjét, a második nap kizárólag keményítőféléket, a harmadik nap kizárólag szénhidrátot, a negyedik nap pedig kizárólag gyümölcsöt szabad fogyasztani. A gyümölcsnap után a fehérjenappal az egész kezdődik előlröl.Menyit lehet lefogyni a 90 napos diétával?

A 90 napos fogyókúra alkalmazásával három hónap alatt kb. 15-20 kiló feleslegtől lehet megszabadulni !
Az egyik leghatékonyabb, és legkeresetteb módszer.

Mennyi idő után indul meg a fogyás a 90 napos diéta alatt ? Habár az eredmények megjelennek már az első héten, és kb 5-10 kiló testömegtől is megszabadulhatunk, az eredmények függnek attól is, mennyi a kiinduló testtömeg (pl. 120 kilós, túlsúlyos személyen természetesen nehezebben látszik meg a hatás mint a csak egynéhány plusz kilóval rendelkező személynél). Kivétel nélkül azonban, minden BMI -es kategóriába eső személynek hatékony.

Ha nem tudod mi a BMI - Body Mass Index akkor Klikk IDE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)