Keresés ebben a blogban

CM3 Alginát kapszula, az egészséges súlycsökkenés


A CM3 Alginát kapszula természetes alapanyagokból készült, a telítettség és jóllakottság érzetét keltő készítmény, segítségével mérsékelhető az elfogyasztott táplálék, és ezzel a bevitt kalória mennyisége, így elérhető az egészséges súlycsökkenés.

A CM3 Alginát egy tisztán növényi alapanyagokból készült komplex rost, speciális összetevője a barnamoszatból nyert komplex rost, az Atlanti-óceán partvidékéről. A CM3 Alginát aktív összetevőjét, az Alginát-testet azért alkották meg, hogy a gyomor savas közegében stabil maradjon, és órákon át biztosítsa a jóllakottság érzését.

Hogyan kell bevenni, szedni, mi az alkalmazási javaslata:

A CM3 kapszulából az étkezést megelőzően legalább 30 perccel 1-3 kapszulát kell bevenni egy nagy pohár vízzel. (A hatékony alkalmazás érdekében olvassa el a dobozban található használati útmutatót.) Az Alginát-test a gyomorban megduzzadva órákig biztosítja a teltségérzetet, majd természetes úton lebomlik.

A telítettség érzésének köszönhetően nem fogjuk ugyanolyan gyakran, ugyanannyi idő múlva érezni az éhséget, és így kevesebb kalóriát fogunk természetesen a szervezetbe juttatni, elősegítve a fogyást.


Mennyibe kerül a CM3 Alginát kapszula ára? Kb 8300 forintért lehet megvenni 50db.-os kiszerelésben. Hol rendelhető meg?
Megrendelhető a www.cm3.hu vagy a

www.apoteka.hu weboldalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)