Keresés ebben a blogban

Update napi MENÜ Réka életmód


Update napi MENÜ Réka életmód egész napos menüt ! Ismerd meg Te is az Update életmód hatékonyságát.

Mit jelent , mi az a Update napi menü? Mit kell tudni az Update menüről?

Az update étrendet követőknél fontos szempont az étkezések megfelelő időzítése, hogy táplálkozásunkat igazítsuk biológiai óránkhoz.

Épp ezért törekedj arra, hogy étkezésed minden nap azonos időpontokban történjenek, lehetőség szerint a következőképpen:

1. a reggelit ébredés után fél órán belül fogyaszd el, és igyál meg hozzá minimum fél liter folyadékot
2. az ebédet a déli órákban együk meg, és ügyeljünk arra, hogy az ételt minél alaposabban rágjuk meg. Az alapos rágás elősegíti az emésztést, fiatalítja a testet, erősíti az immunrendszert. Itt is fontos, hogy minimum 3-5 dl folyadékot igyunk
3. az uzsonna elfogyasztását úgy időzítsd, hogy az ebéd és a vacsora közötti félidőben legyen. Uzsonna mellé ihatunk tartalmasabb, rostban gazdag cukormentes gyümölcslevet is cukormentes /a 100%-os dobozos cukros!!!/, hisz ez fokozza a telítettség érzését
4. a vacsorát igyekezzünk úgy időzíteni, hogy maximum 18 óráig, illetve lehetőség szerint lefekvés előtt 3-4 órával fogyasszuk el.

Tőbb infót tudsz olvasni az Update napi Menüről a www.update1.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)