Keresés ebben a blogban

Rennie tabletta

Sokszor velem is megtörtént, hogy gyomorégés és savtúltengésem volt. Ezért megoldások után néztem. Őszintén nagyon kellemetlen érzés a gyomorégés, tudom milyen, mert tapasztaltam.

Láttam például a Rennie tablettákat, amelyek megoldják a savtúltengést és a gyomorégést, gyorsan, rövid idő alatt.Tudom, hogy a rennie most már a legnépszerűbb gyomorsav-semlegesítő készítmény, az állandó tv reklámból.

A Rennie tájékoztató szerint 2 perc alatt hat, és enyhíti a kellemetlen érzést a gyomorban. Aki tudja, milyen roszz érzés a gyomorégés vagy a savtúltengés, az megérti, mennyire fontos, hogy minél hamarabb szünjön meg a fájdalma. Úgyhogy, ha a renni tabletta ilyen hamar enyhíti a gyomorégést, akkor ez az egyik megoldás.

Kiváncsi voltam, hogyan kell szedni a Rennie tabblettát, mert fontos számomra személyesen is ez az információ.

A termékleírás szerint, a Rennie-t úgy kell bevenni, hogy 1 vagy 2 rágótablettát kell elszopogatni vagy elrágni. Étkezés után 1 órával, vagy lefekvés elött 1 órával kell bevenni. Ha gyomorégés problémával küszködünk, akkor 1 vagy 2 rágótablettát vehetsz be. 24 órán belül legfeljebb 11 tablettát szabad bevenni.

Szabad gyerekeknek is bevennie Rennie tablettát. Ugy láttam, hogy csak 12 év feletti gyermekek és felnőttek kezelésére javasolt.

Meg néztem azt is, hogy milyen ellenjavallatok vannak a rennie számára, így remélem segít annak is, aki elolvassa majd ezt a cikket, hogy tudja, ki nem szedhet Rennie-t.

Például nem szedheti az, akinek veseproblémája van, veseműködési zavarok esetében, vagy hypercalciuriában (kálcium túltengés a vizeletben) szenved.

Megkerestem azt is, hogy mit tartalmaz a Rennie rágótabletta.
A készítmény hatóanyagai: 680,0 mg kálcium-karbonát , amely 272 mg elemi kálciumnak felel meg és 80,0 mg nehéz, bázisos magnézium-karbonát, amely kb. 20 mg elemi magnéziumnak felel meg rágótablettánként. Emellett citrom aroma (citrom aroma, maltrodextrin, víz), hígan folyó paraffin, magnézium-sztearát, menta aroma (borsmenta olaj, maltodextrin, arabmézga, szilícium-dioxid), burgonyakeményítő, hidegen duzzadó kukoricakeményítő, talkum, szacharóz.

Meg kerestem, hogy mennyi az ára a Rennie tablettának és hogy hol kapható meg.

Például egy doboz Rennie antacidum rágótabletta ami 24 darabot tartalmaz, kb. 690 Ft-ba kerül. Meg lehet rendelni interneten is, a http://bolthely.hu weboldalon.

A Rennie borsmenta ugyan az, mint a rennie antacidum és ugyan olyan hatása van a gyomorra.