Keresés ebben a blogban

Herbal Zsírégető - fogyókúra zsírégetők segítségével

Herbal Zsírégető  - fogyókúra zsírégetők segítségével

Megjelent egy új fogyókúra termék, aminek a neve Herbal Zsírégető, a Netamin kft forgalmazásában.
Ez a termék kizárolag gyógynővényekből van összeállítva, természetesen termogenikus (hőt kiadó, testhőt megemlő hatású) zsírégető készítmény. Nem igér ugyan csodákat a fogyás terűletén, de a természetes anyagok miatt, amiket tartalmaz, 1 hét után már jó eredményeket lehet elérni.

A Herbal Zsírégető javasolt használata: egy héten csak 5  alkalommal javasolt szedni naponta 1 tablettát, vagyis 5 nap használat után 2 napot szünetelsz.

A Herbal zsírégető tabletta a következő öszetevőkből van készitve:

- guarana
- szibériai ginzeng
- narancs - citrus aurantium
- virágpor bee pollen powder
- salix alba kéreg ( magyarul fehér fűz )
- krómium pikolinát

Ez a termék kapható és megrendelhető az interneten a www.tutifogyas.hu weboldalon.

A weboldalukon lehet olvasni a vevői véleményekről is, arról, hogy ki mennyit tudott lefogyni ezzel a termékkel is, egy bizonyos idő alatt.

Kiszerelés: egy dobozban 30 tabletta van, ami tulajdonképpen 6 hétre elegendő, a Herbal zsírégető ára kb 3600 Ft.

Ha nem akarod az interneten vásárolni, hanem inkább személyesen elmennél megvenni az üzletekben, akkor jó tudni, hogy a herbal zsírégető termék kapható külömböző szépségszalonokban, bioboltokban is Magyarországon. Itt megtalálod a viszonteladók hálózatát: http://www.tutifogyas.hu/viszonteladok-listaja.html

Abban az esetben, ha te már használtad ezt a terméket és sikerült lefogyni vele - vagy ha nem is használt semmit -  gyere a Fórum ra és meséld él nekünk is, szívesen olvassuk majd véleményedet !