Keresés ebben a blogban

Reg-Enor - fogyókúrás és méregtelenítő ital

Mi a REG-ENOR  ? Mire használható ?  Milyen hatása van az emberi szervezetre ?

A termékleírása szerint a Regenor ital méregtelenít, biztosítja a súlycsökkentést, helyre állítja az egyensúlyát a szervezetnek, meg erősíti az immunrendszert, jótékony hatása van a máj és az epe müködésére.

Mit tartalmaz a Reg Enor? Reg enor összetevők :
regenor méregtelenitö Okonettes ital tejfehérje oldat, almasav, C-vitamin, tartósítószerek: (kálium-szorbát), grapefruitmag-kivonat (50mg/l), menta olaj, citrom olaj. A Reg enor híres termék, az Ökonetes termékek között vásárolható.

Hogyan kell fogyasztani, használni ? Használat elött fel kell rázni. A Reg Enor adagolása naponta 3 alkalommal 1 evökanállal, ami kb 10 ml.

Gyerekek is használhatják. Nekik kisebb adagot javasolt beadni, egy teás kanállal, ami kb. 5 ml. , 3 alkalommal, minden nap.

Mit jelent az, hogy 3 alkalommal kell bevenni ? Javasolt reggel éhgyomorra ébredés után,
délben,  majd este étkezés után kb 1,5 orával. Nem kell hirtelen lenyelni, hanem pár másodpercig kell tartani a szájban, majd csak azután lenyelni.

Mennyi időt kell tartani a  kurát a Regenor-ral ? Minimum 4 hónapig. Ha fogyni akarsz, akkor legalább 6 hónapig kell tartanod a diétát. A Reg enor egy táplálék kíegészítő termék, tehát, a mellette meglevő diétás étrendeden, nem kell változtass a használatához.

Mi az ára? Mibe kerül a REG enor ? 1 üveg kb 6200. Ft.  Egy 500 ml üveg elég 15 napra.
Hol lehet kapni  ? Magyarországon rendelhető példáulitt:

http://www.antioxidansbolt.hu

Mit ehetek a fogyokúra alatt, ha beveszem a Reg Enor italt ?

Ehetsz nyugodtan husféléket, szalonnát, sonkát, kolbászt, zöldségeket, citrom levet,rizset, borsót, babot, kukoricát. Krumplit és tésztaféléket csak korlátozot mennyiségben.

Mit nem ehetek ? A kúra ideje alatt nem szabad enni sütit, péksüteményt, cukrot, alkoholt, mézet, cukorfélét, ecetet, savanyúságot, tejterméket, gyümölcsöt, margarint

Használta már valaki a REG ENOR terméket? Van mellékhatása? Mennyit lehet fogyni vele ? Hol lehet olvasni többet a regenorrol ? Például  ezen a lapon:  http://reg-enor.hu

A fent említett weblapon talász mindenféle infórmációt róla, terméktapasztalatokat, fórumot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)