Keresés ebben a blogban

Alakformáló alsónemű a Fir Slim

Meg jelent egy csodálatos új termék, ami segít az alakformálásban a testednek, és fel veszi a harcot a cellulitisszel !

A neve Fir Slim. A termékleírás szerint ez egy olyan alsónemű, ami eltűnteti a plusz kilókat és a csunya zsirpárnákat a hasadról. Az alsónemű megnöveli a tested hőmérsékletét, felgyorsítja a vérkeringést és felgyorsítja az anyagcserét a szervezetben.

Könnyen lehet hordani, testalkatodhoz alkalmazkodik, és nem látszik a ruhák alatt. A Fir Slim biokerámia tehnológiával van készítve, és rövid idő alatt karcsúsítani képes a tested, lapos hasat és formásabb combokat eredményez.

A Fir Slim kapható kicsitől nagy méretig, tehát az S M - től az XXL-ig. A FirSlim alsónemű csomag tartalmaz 1 felső Fir slim alsóneműt, 1 alsót, plusz ajándékba adnak egy derékövet is.

Mi az ára a Fim Slimnek? Egy csomag ára kb 15.000 Ft. Abban az esetben, ha 2 darabot rendelsz, a második ára olcsóbb az elsőnél.

Hol vehetek Fir slim alakformáló alsóneműt ? Magyarországon vásárolható a WS Teleshop üzletekben, az  üzletek cime és orarendje megtalálható itt:  http://wsteleshop.hu/index.php?o=uzleteink , ha direkt az üzletben szeretnéd megvásárolni, vagy meg rendelheted az interneten is,  a http://wsteleshop.hu weblapon.
alt
Használta már valaki a Fir Slimmet ? Tud mondani róla pontos véleményt ? Várom itt a válaszokat és a tapasztalatokat, hagyjatok egy hozzászólást, szívesen közzétesszük !