Keresés ebben a blogban

Ránctalanítás 2 perc alatt, a MaxiLift segítségével

Ahogyan telnek az évek, egyre gyakrabban észre vesszük, amikor tükörbe nézünk, az öregedés jeleit. A ráncokról van szó :)

Van akit nem zavar, és nem érdekel, ha itt-ott meglátszik, hogy ráncosodik az arca, de van olyan, is aki teljesen pánikba esik, és kiborul, amikor látja a ráncokat a szem, a homlok és a száj körül.

Ezeknek a személyeknek ajánlott ez a cikk. Erre az őket zavaró ráncosodásra, most van egy új, csodálatos megoldás. A neve Maxi Lift, egy szérum, amely a leírások szerint 2 perc alatt (kettő perc !) máris ránctalanító hatást fejt ki.

Hogy mi is ez a MaxiLift ?


Ez egy Amerikában készült termék, amelynek a tájékoztatója szerint, többek között a következő hatásai vannak:

- villámgyorsan eltűnteti a ráncokat a homlokodról, a szemek körül eltünteti a "szarkalábakat", sőt a dekoltázson is használható (bőr ráncosodása ellen, nem egyébre !)
- 2 perc alatt meglátszik a hatása, akár 5-10 évet is fiatalodhat az arcod a használatától
- használható és hatékony nőknek és ferfiaknak egyaránt
- ez a ránctalanítás kb 6-8 orán át hat
- használható smink nélkül is, és smink alatt is

Kik használták már a maxiliftet ? A sztárok közül csak Magyarországon a következő hirességek vannak megelégedve ezzel a szépítő szerrrel: Görög Zita modell (beszélt erről a termékről és a hatásos modszeréről a ráncok ellen, a tévében a TV2 Aktív műsorában), Horváth Éva szépségkirálynő, Zoltán Erika énekesnő, Simó Vivien (Rippel Feri volt felesége), Serdült Orsi szépségkirálynő, Hujber Ferenc színész, Nyertes Zsuzsa színésznő, Istenes László műsorvezető, valamint Szakál Miklós műsorvezető.
krém csoda termék ami eltünteti a ráncaidat
Kozmetikum a ráncok
ellen, a Maxilift

Ha igazán fel akarod venni a harcot a ráncok ellen, akkor a MaxiLifttel együtt ajánlott a Stem Cell őssejt terápiás ránctalatő krém is. Hatása revitalizáló, fiatalító, a bör felülete friss, símább és rugalmasabb lesz.

Kiváló eredményt lehet látni, már két hét után, a két termék használatával.

Hogyan kell használni a MaxiLiftet ? Felhasználható rendszeresen naponta, vagy amikor szükséges a kitűnő megjelenés ráncok nélkül, partikra, bálokra, lagzira, lakomára, bármilyen eseményre való készenlétre

A szérumbol teszünk egy pici adagot az ujjunkra, feltesszük a ráncos részekre és hagyjuk hatni, kb. 2 percet, és már készen is van.

Mennyibe kerül a MaxiLift és a Stem Cell krém ? A szérum ára kb. 50 Euro, a krém ára meg kb.90 Euro.

Hol lehet kapni ? Honnan rendelhető ? Már vásárolható Magyarországon is a kozmetikum boltokban és szépségszalonokban, vagy direkt az interneten megvehető a www.maxilift.hu weboldalon.

Kinek-mennyire tetszett ez a szérum ? Használtad már ? Igazán olyan jó, mint ahogyan állítják a reklámokban ? Bármilyen bőr tipusra hat ? Várjuk véleményeiteket, tapasztalatokat a kommentárdobozokban, illetve a Facebook oldalunkon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések