Fogyós receptek, módszerek, diéták, kapszullák, mindenféle fogyókúrás megoldások. Minden, ami fogyókúra. Csináld magad alakformáló termékekkel és tanácsokkal.

Fogyás Obesimed Forte kapszulával, éhezés nélkül

Le akarok fogyni ebben az évben. Mit probáljak meg, hogy valahogy tudjak megszabadulni plusz kilóimtól ? Ha te is hasonló kérdéseket forgatsz a fejedben, akkor van itt számodra egy elég új lehetőség.

Megprobálhatod az új Obesimed Forte nevü fogyókúrás tablettát.

Mi az az obesimed forte ? A termékleírás szerint ez egy zsírlerakódást gátló gyógyszer, ami nagy segitséget nyújt azoknak, akik szeretnének lefogyni.

Milyen hatása van ?  Elsősorban karcsusító, fogyást biztosít éhezés nélkül, ajánlott elhizás kezelésére. Természetes módon csökkenti az éhségérzetet.


Mit tartalmaz, mi van benne? Az Obesimed forte kapszuláknak a következő az összetétele: növényi összetevők: Omtec 19, burgonyakeményítő, OmtecX, hipromellóz, napraforgóolaj, titán-oxid.

Vegetáriánus személyek is szedhetik.

Ok, de mi az a OmTec19 ? Ez egy növényi rost, amely aktív összetevő az obesimed tablettákban.

Mi ennek az anyagnak a hatása ? Az omtec 19 -es nevű rost ugyanúgy működik, mint a glucomannan, képes 50-szer is annyi vizet és élelmiszert is felszívni a gyomorban, mint a saját súlya. Így felduzzad a gyomorban, és egy gél alakul ki belőle, és ennek hatására az ember nem lesz többet éhes. Ezért használata ideje alatt, naponta legalább 2 nagy pohár vizet kell elfogyasztani, a szokásos vízbevitelhez képest ! Tehát, több vizet kell meginni ! (nem kólát, nem egyebet, tiszta ivóvizet...)

Obesimed forte dobozza
Bárki használhatja az Obesimed forte-t ? Ez a gyógyszer csak felnőtteknek ajánlott ! Semmi képpen gyerekek vagy tinik NE ALKALMAZZÁK. Azoknak a személyeknek ajánlott, akiknek a testsúlyúk meghaladja a BMI (Body Mass Index) 28-ast vagy annál is többet.

Tehát ha 10 kilóval több van rajtad, mint kellene, ez a termék neked is szól.

Hogyan kell szedni ? Az Obesimed alkamazása: naponta 3 alkalommal 1-2 tabletta, mindig 1 órával kajálás elött.  A kapszulákat mindin egy nagy pohár vízzel kell bevenni !

Mennyi ideig kell használni ? Egy obesimed forte-s fogyókúra legalább 1 hónapot kell tartson, azután kötelező egy 4 napos szünet, majd utána meg újra lehet kezdeni a kúrát, ha szükséges még fogyni, és természetesen, ha sikeres volt az első alkalommal.

Mennyibe kerül, mi az ára ? Egy doboz Obesimed Forte kb  7500 Ft.-ba kerül. Kapható a gyógyszertárakban is, tehát nem egy kizárólag neten árult csinálmány.

Egy dobozban 42 darab kapszula van.

Ugyancsak Obesimed nevű kapszula, létezik még a boltokban, kicsit más kiszerelésben,  a neve Obesimed Bloc, annak az ára kb. 6670 Ft.-, (30 darab), és ez inkább a koleszterin szint csökkentésben segít.

Használta már valaki ezt a terméket ? Mennyit lehet fogyni vele ? Vannak mellékhatásai ?
Csakugyan hatékony ?

Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat, hozzászólásokat a cikk alatti kommentárdobozokban, valamint a blog Facebook és Google Plus oldalain.