Keresés ebben a blogban

Beyonce 22 napos vegán diétája

A napokban a Grammy 2014-es rendezvényen mindenki csodálattal vette észre, hogy Beyonce jócskán lefogyott. Hogyan sikerült neki lefogyni? Egyesek azt mondják, hogy éhezési kurát tartott, de amint kiderült, Beyonce férjével, Jay Z-vel együtt diétázott, 22 napig.

Mi a neve a diétának, amivel Beyonce leadta a plusz kilókat ? Hát, a vegán diétáról van szó, és ez a 22 napos kihívás vegán eledeleket enni, a Marco Borges ötlete- angolul "22 Days Vegan Challenge" -nek nevezik.



Hogyan működik ez a fogyókúra? Mit kell enni és mennyit kell mozogni ? Beyonce a fogyókúra alatt mindig a zöld gyümölcsöket és zöldségeket választotta, és nagyon sok vizet ivott.
képek beyoncével diétázás előtt és utánna
Beyonce kövéren és soványon
Nem evett egyáltalán marhahúst, disznóhúst (sertéshúst), kenyeret, lisztalapú eledeleket, és nem fogyasztott alkoholos italokat !

Naponta, Beyonce a következő órarend szerint étkezett és zsírégető edzéseket csinált.

Napi diétás étrend példa:

- reggelire megevett egy pudingot chia magokból, vaniliával és erdei gyümölcsökkel édesítve

- 30 percre az étkezés után, jött egy fél orás kardió edzés, utána meg 45 percig sulyzók emelésével foglalkozott

- ebédre: egy nagy saláta a következő alapanyagokból - ropogós vörös káposzta, zöld alma, egy kis adag édes sült burgonya és szezámmag szósz

- délutáni snack: (nálunkfele uzsonnának hívják :)  ) 1 kis csésze kenderhumusz, nyers zöldségekkel: sárgarépa (murok), zeller, paprika, zöld saláta

- vacsora : saláta fekete babból, quinoával és köménymártással

A diétázása alatt, Beyoncenek desszert is meg volt engedve - a fekete csokoládé kis mennyiségben

Mi a véleményetek erről a diétáról?  Kiprobálta már valaki a vegán fogyókúrát ? Esetleg ugyanilyent, de más receptekkek ? Hány kilót lehet ezzel a diétával fogyni ?  Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat, hozzászólásokat a cikk alatti kommentárdobozban, valamint a facebook és google plusz közösségi oldalainkon.


A fényképben látható nyilvánvalóan hogyan nézet ki fogyás előtt, hogy  néz ki fogyókúra után Beyonce. Sokkal soványabb és vékonyabb lett a teste.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések