Keresés ebben a blogban

Súlykontroll kapszula - új lehetőség a gyorsabb lefogyásra ?

Jön a nyár, és biztos, hogy mindenki szeretne egy pár kilót fogyni, mielőtt a strandra lehetne menni. Ebben segíthet egy nemrég megjelent, új, magyar fogyókúrás termék. A neve "Súlykontroll Éjjel és Nappal", amit az Interherb Vitál cég készitett
A termékleírás szerint két tipusú bogyót tartalmaz, és mindkettő gyógynövényekből van. Az egyik éjjel dolgozik, hogy megszabaduljunk a plusz kilóktól, a másik meg nappal.

A Súlykontroll Éjjel kapszula színe kék, ezeket este kell használni, és éjjel fejtik ki hatásukat a szervezetre. Az éjjeli kapszula rostokat tartalmaz, és segít a bélfal tisztitásában. Milyen alapanyagok vannak benne ? Az éjjeli súlykontroll gyógyszerben van inulin (fruktóz/szőlőcukorféle, pl. csicsókában és cikóriában található, ún. oligozaharid fajta), guargumi (indiai paszulyfajta babjaiból kivont, élelmiszeriparban is használt vastagító, krémesítő szer, E412-ként ismert), kitozán (tengeri és folyami rákfélék héjából nyert cukorkivonat, vércukorszint csökkentő hatású), útifű (lat. psyllium) mag, króm, keserűnarancs kivonat.

Ezeknek a következők a hatásaik: helyreállítják a vércukorszintet, segítik a bélrendszert helyesen működni, szabályozzák a vérnyomást.

A Nappali Súlykontroll kapszulában, amelynek színe sárga, a következőket találjuk: zöld kávé, chili, fahéj, keserünarancs, szenna kivonat (lat. Cassia Senna, enyhe hashajtó, bélmozgást elősegítő növényi kivonat), gyermekláncfű. Ezek mind segítik az emésztést, hozzájárulnak a súlycsőkkentéshez, helyreállítják a koleszterin és a vércukorszintet, bíztosítják a normális gyomorműkődést és az anyagcserét a szervezetben.
Igy néz ki a Súlykontroll kapszula doboza

Hogyan kell szedni az interherb vital súlykontroll kapszulákat ?

Naponta két alkalommal egy-egy sárga színű kapszulát, egy nagy pohár vízzel kell bevenni.

Az elsőt, reggelizés után, a másodikat meg ebéd után.

A kék fogyókúrás bogyót vacsora előtt kell elfogyasztani, mind a kettőt egy-egy nagy pohár vízzel.

Szedheti bárki ? Van-e ellenjavallata ezeknek a bogyóknak ?

A leírások szerint a következőkre figyelni kell, mielőtt fogyasztani kezdenénk:
- nem ajánlott a használata gyerekeknek, 12 év alatt !
- nem szabad egyáltalán használni terhesség alatt, várandós vagy szoptató anyák se fogyasszák !
- akinek érzékenysége van bármelyik alapanyagra a termékből , főleg a fahéjra, az kerülje a terméket
Enyhe bélmozgató hatása, emésztésserkentő hatása miatt, emésztési zavarokkal küszkődő személyeknek ajánlott orvosi véleményt kérni, mielőtt elkezdenék a szedését.

Lehet-e mellékhatása ennek a táplálékkiegészítőnek ?

Igen, okozhat bélpanaszokat ! Ebben az esetben többet nem szabad szedni, azonnal abba kell hagyni a termék fogyasztását.

Akinek egészségi gondjai vannak, esetleg más típusú gyógyszereket is szed, annak ajánlott mindenképpen, hogy beszélje meg családi vagy kezelőorvosával, hogy probáljon-e fogyni ezzel a Súlykontroll termékkel is.

Mennyibe kerül és hol lehet megvenni ?  Egy doboz, amiben 60 darab van, kb. 4500 Ft.-ba kerül. Egy ilyen adag elég egy hónapra.

Kapható a gyógyszertárakban.

Az interneten is rendelhető például az INTERHERB

Nem utolsó sorban, bloggerként, hadd tegyük hozzá, hogy véleményünk szerint eddig a legbecsületesebbnek tűnő ajánlat a magyarországi piacon, nem hírdetik csodaszernek, nem ajánlanak összevissza csodát, sőt, a gyártó és forgalmazó honlapján felhívák a figyelmet arra, hogy NE CSAK ETTŐL várjuk a csodafogyást, hanem éljünk egészséges életmódot és tartsunk kiegyensúlyozott étrendet.

A kapcsolatfelvételi adatok is valósak, ismert, bejegyzett cégről van szó.
Sok sikert tehát a fogyásban.

Használta már valaki ? Mennyit lehet vele lefogyni és milyen közérzeted ad használata közben ? Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat, hozzászólásokat a cikk alatti kommentárdobozban, illetve a blogunk facebook és google plusz oldalain.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések