Keresés ebben a blogban

A lucfenyő kenőcs csodálatos tulajdonságai

Mi segít kezelni a reumás fájdalmakat? Van-e valamilyen krém, lehetőleg természetes alapanyagokból, amivel megszabadulhatok a köszvényes, reumás fájdalmaktól a testemből ?

Egy különleges kenőcsről beszélünk ma,  ami a termékleírás szerint nagyon hatékony és nagyon sok esetben használható, sok tipusú izületi fájdalom kezelésére. A Lucfenyő kenőcsről van szó.

Magyarországon készül, 100% -ban természetes alapanyagokat tartalmaz, és kézileg készült, hagyományos módszerekkel.



Mire jó a lucfenyő kenőcs ? Mit lehet vele gyógyitani? A Lucfenyő kenőcs használata ajánlott az alábbi esetekben:
- izomfájdalmak és sportolás közben alakult sérülések (apróbb rándulások, túlnyújtások, "elpattant" izmok, inak)
- túlterheltség, izom megerőltetés után keletkezett fájdalmak kezelésére
- gyulladások gyógyítására is lehet használni, ficamokra, fájó csuklókra, váll fájdalom kezelésére (pl. porckopásból származó érzékenység, sérülékenység), törés, ütés vagy bármilyen bőrfelületi sérülésekre, reumás / köszvényes  fájdalom kezelésére

Ezeken kívűl javítja a vérkeringést is, és a testen keletkező szemölcsöket vagy gombásodást is eltünteti.

Hogyan kell használni ? Használat elött azt a testrészt, ahova majd tesszük a kenőcsöt, alaposan meleg vízzel meg kell mosni, azért, mert hatékonyabb a kenőcs, ha tiszta bőrfelületre van téve (meleg vízzel mosva, a bőr pórusai kitisztulnak, megnyílnak, könnyebb a hatóanyagok befogadása).

Vékony rétegben tegyünk egy kevés lucfenyő krémet a kezelni kívánt területre, és masszírozzuk bele a bőrfelületbe addig, amíg a bőrfelületen felszívódik.

Nehezebb zúzódás, ficam, rándulás esetén, be lehet tekerni is enyhe leszorítóval, gumis gézzel, a kezelt testrészt, hogy gyorsabb legyen a gyógyulás, de levegőztetve is megteszi hatását.
A lucfenyő kenőcs doboza
(image credit:lucfenyokenocs.com)

Mit tartalmazn? Mi van benne ? A lucfenyő krém öszetevői: lucfenyő gyanta, olivaolaj, pálmaolaj, E-vitamin, méhviasz és eukaliptusz illóolaj.

Hol kapható ? Hol lehet megvenni ? És menyibe kerül ? Egy doboz Lucfenyő kenőcs ára kicsivel 4000 Ft alatt van.

Megvásárolható online ezen a weboldalon. Az illető honlapon olvasható ugyancsak az alapanyagok gyógyászati hatásairól végzett tanulmányokról, és bővebb információ a termékről.

Használta már valaki ? Igazán ilyen hatékony? Vásároltatok már ettől a kereskedőtől ? Van valakinek tapasztalata ezzel a termékkel ?

Várjuk véleményeiteket itt a blogon, google + vagy a FB oldalunkon. Ti az ilyen izületi problémákra mit használtok ? Krémeket vagy vegyszerészeti(bb) gyógyszereket ? Mennyire fontos a természetes alapanyag számotokra az ilyen termékekben ? Mennyire tűnik megbízhatónak a kereskedő, illetve a termék ?


...

Népszerű bejegyzések