Keresés ebben a blogban

Degasin megszabadít a puffadástól és bélgázaktól

Keresel egy megoldást a gyakori hasfelpuffadásra, bélgázakra, kell egy természetes alapanyagú gyors megoldás erre a kellemetlen problémára, amit gyakorlatilag bármikor  használhatsz ? Gyakori puffadásra, bélgázakra, minden szempontból zajosan zajló emésztésre megoldást jelenthet a "Degasin" nevű termék a walmark-től.

Mire jó a Degasin kapszula? Milyen problémákra kell / lehet szedni ? Mit orvosol a degasin ?


A termékleírások szerint kezeli a gyomor és a bélrendszeri "gázas", puffadásos gondokat megoldani. Elméletileg már 1-2 bogyó után hatása van, és megoldja a gondokat: puffadást, gázképződéseket, enyhíti a fájdalmat és a leterheltség érzést is.

Ha orvoshoz kell menni endoszkópia (tükrözés), röntgen vagy ultrahang-vizsgálatra, a Degasin gyógyszer szedése ebben az esetben is ajánlott, mert segít a képalkotó vizsgálatok előkészítésében is !
Walmark Degasin nevű puffadáscsökkentő termék dobozának képe.
A Walmark cég által gyártott Degasin
nevű puffadáscsökkentő termék doboza.

Mit tartalmaz a Degasin, mi van benne ? A hatóanyag neve, az szimetikon (angolul simethicone, nemzetközileg elismert forradalmi szer, a bélgázok megszűntetésére). Több külömböző, korosztálytól és beviteli módtól függő változatú (csepp, kapszula, gél, gyereknek, felnőttnek, stb), de hasonló célú Walmark termék hatóanyaga.

Hogyan kell szedni? Az útmutató szerint ha gyomor panaszokat tapasztalunk akkor kajálás után 1-2 bogyót kell bevenni egy nagy pohár vizzel.

Bárki használhatja ? Van ellenjavalata? Ezt a Degasin puffadás elleni gyógyszert CSAK FELNŐTTEK szabad használják ! Nem szabad bevenni egyszerre más gyógyszerekkel !

Terhes nőknek, szoptatós anyukáknak sem ajánlott a szedése ! Aki tudja, hogy simethicone / szimetikon érzékeny, természetesen, az mellőzze a használatát !

Mennyi az ára a Degasin tablettának ? Egy doboz kb. 1800 Ft.-ba kerül. A dobozban 32 darab kapszula van.

Hol lehet megvenni ? Megvásárolható (elméletileg, és legtöbbször) bioboltokban, gyógyszertárakban, és persze online is megvehető, webpatika vagy más webáruházakban.

A termékről lehet többet is olvasni az ebből a célból közzétett oldalon.

Ki használta már a degasint ? Véleményetek szerint hatékony ? Várjuk kommentárjaitokat itt a blogon, a cikk alatti kommentárdobozban, vagy a Facebook, Google+, Twitter oldalainkon.

Bármilyen civilizált kommentárt közzéteszünk, még akkor is, ha az általunk bemutatott
termékek ellen, vagy az általunk a cikkekben leírtak ellen van valami mondanivalója !

...

Népszerű bejegyzések