Keresés ebben a blogban

5 Faktor diéta, Mila Jovovich titkos diétaja

Mindenki észrevette, hogy egy pár hónnapal szülés után a híres színésznő, Mila Jovovich már meztelen fotozási kampányokon vett reszt.


Hogyan fogyott le Mila Jovovich? Követte a híres Harley Pasternak diétáját, az 5 Faktort. Az étrendhez szigorú edzésprogram kapcsolódott. Szülés után 83 kilós volt úgy, hogy tennie kellet valamit és neki fogott fogyókúrázni.
Mi az alapja az 5 Faktor diétának? Az 5-Faktor szabálya: mindenből 5 legyen

5 hetes program
A diéta rövid ideje alatt látványos eredményt lehet elérni, ami azért jó, mert a fogyni vágyók kedve általában egy idő után elillan, ha nincs azonnali sikerélmény. Ez megszokott dolog a fogyózóknál.

5 étkezés naponta
Nincs farkaséhség, ha valaki naponta ötször egészségesen étkezik, mert nem ugrál föl-le a vércukor szintje – ez a program egyik kulcseleme.

5 alapanyagból álló ételek
A program követői 500 olyan receptet kapnak, amelyekből 5 alapanyagból álló étel készíthető 5 perc alatt.

5x5 perces gyakorlatok
Pasternak azt vallja, jóval eredményesebb, ha sokszor végzünk rövid gyakorlatokat, mint ha órákra beköltözünk a konditerembe, vagy lefutjuk a félmaratont.

5 „bűnözés” 5 hét alatt
Az ember gyarló, még a diéta alatt is szívesen bekap egy sütit, ezért Pasternak ezt is beépítette programjába. Azt mondja, jobb, ha ellenőrzötten „bűnözünk”, mert így legalább tudjuk, hányadán állunk. Persze nem mindegy, mit kapunk be ezen a jogcímen, de a lista elég hosszú, mindenki talál kedvére valót.
A fotón latható hogyan nézet ki, Mila Jovovich kövéren terhesség alatt és milyen szexi miután lefogyott.

Erről bővebben a www.nana.hu oldalon is találsz.