Keresés ebben a blogban

Méregtelenítés a Silegon 3 segitségével

Mire jó a Silegon? Ha valakinek szüksége van egy méregtelenítő kúrára, akkor megprobálhatja a Silegon nevű étrendkiegészitő kapszulát, amely egy professzionális méregtelenitő termék.

De mi van benne ? Mit tartalmaz a Silegon ? Ezekben a tablettákban máriatövis kivonat van,  valamint silimarin nevű hatóanyag és lecitin.

Hogyan segít méregteleníteni ? Milyen hatása van a Silegonnak ?



Első sorban a Silegon segíti a szervezetet abban, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól, amik bekerülnek a szervezetünkbe nap mint nap. Tisztítja a májat és az epét. Regenerálja a májsejteket. Antioxidáns hatása van, ami azt jelenti, hogy semlegesíti a szabadgyököket, amelyek árthatnak a szervezetnek. Helyreállítja az emésztést.

Hogyan jutnak méreganyagok a szervezetbe ? Hát most már lehet mondani, hogy az eledelekben, a kozmetikumokban és sőt, a szennyezett levegőben is léteznek ezek a méreganyagok, gyakorlatilag élő ember elkerülésükre képtelen, benne vannak már a levegőben is.


A szervezet a Silegon segitségével méregtelenitő kúrát csinál, és az ember jobbítja ezáltal az életminőségét.

A silegon3 segít egészségesnek és szépnek maradni, mert antioxidáns, antitoxikus és regeneratív hatása van !

Hogyan kell szedni és mennyi ideig ? A Silegon kapszulából naponta 1 vagy 2 darabot kell bevenni, egyet reggel és egyet este. Az időtartama ennek a kúrának 1 hónap. Figyelem a vízfogyasztásra ! Ahhoz, hogy BÁRMILYEN szervezetet segítő termék ki tudja fejteni a hatását, a szervezetnek szüksége lesz TÖBB VÍZRE. Tehát, ha azt akarjuk, hogy egy méregtelenítés sikerrel járjon, mindenképpen fogyasszunk több vizet mint addig ![ Lehetőleg természetes eredetű ásványvizet ]

Mi az ára a kapszuláknak ? Egy doboz kb 2500 Ft.-ba kerül, a doboz 60 darab kapszulát tartalmaz.

Hol vehetem meg ? Magyarországon megvásárolható a gyógyszertárakban. Ezt a kapszulát a Teva Magyarország Zrt forgalmazza.

Az interneten is megvásárolható, például itt:

 http://www.egeszsegbolt.hu

 vagy itt:

www.silegon.hu

A silegon weblapon található még sokminden a SAM programról. A Sam program a "Silegon Aktív Méregtelenítő" program rövidítése.

Használtad már ? Van véleményed, tapasztalatod ezt a terméket illetően ? Hogyan érezted magad a méregtelenitő kúra alatt és utána ? Menyire jobbította a közérzetedet ?
Hagyj egy kommentárt, szívesen közzétesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések