Keresés ebben a blogban

Amorphophallus konjac avagy ördögnyelv kivonatos fogyasztószer

A napokban rá találtunk még egy új, vagy legalábbis számunkra újnak tűnő fogyókúrás termékre. Mivel különös a neve, hát érdekesnek találtuk, utána néztünk egy kicsit, több információt kerestünk róla. A termék neve "Netamin Ördognyelv kivonat extra".

Mit is jelent ez az ördögnyelv ?  Miből van ? Ez az ördögnyelv egy növényfaj - pálmafüge fajta, amit latinul "Amorphophallus konjac"-nak neveztek meg. Hát az "amorf".. az érthető, nem rendezett formájút jelent, a phallus...hát fallusz, gondoljuk érthető, és meg a konjac. .. na ezt nem tudjuk, miért ragasztották a nevéhez.
A képen látható, miért adták az amorphophallus nevet neki.
Amorphophallus Konjac vagy Ördögnyelv fügekaktusz.
A bal oldali képrész egy fiatalabb egyedet, míg a jobb
oldali egy érettebb, öregebb egyedet mutat
(image credit: visitchem & black jungle terrarium

Ebből kivonják a glükomannán vagy glukománán nevezetű anyagot, amiböl készült ez a fogyós termék.

A termékleírás szerint a következő hatása van a szervezetre:
- segít a fogyásban
Látszólag ez a legújabb (2014 ősze) fogyókúrás
termék Magyarországon, az Ördögnyelv kivonatos
kapszula
- méregtelenit
- nem tartalmaz glutént
- megakadályozza a zsírok és a cukrok lerakódását
- lecsökkenti az étvágyat

Hogyan kell szedni ? A diétázás ideje alatt, étkezés elött (pl. reggeli-ebéd, vagy vacsora előtt)1-1 kapszulát kell bevenni naponta, egy nagy pohár vízzel.

Az ördögnyelv kivonat kapszula nem gyógyszer,  hanem étrend-kiegészitő készítmény. A termék csak felnőtteknek ajánlott ! (És ha púposra eszed magad hamburgerrel, akkor persze, hogy ez sem hat :) )

Menyibe kerül és hol veheted meg ? Egy doboz amiben 30 darab van, ára kb. 4500 FT.

Kapható az interneten pl ezen a weboldalon (bioszallito.hu)
NEM reklámozzák csodaszernek, nem írják róla, hogy bármennyit zabálsz a kanapén ülve a TV előtt a brazil szappanoperákat bámulva, lefogyaszt, tehát, már csak emiatt is, a mi blogunk szemében, tisztességesebb terméknek tűnik sok eddiginél. És nincs rábiggyesztve a pénzvisszafizetési garanciás cimke sem, amivel, a mi szemünkben ismét csak van egy plusz pontja, mert amint a blogunk kommentárjaiból látható, a piacon eddig megjelent fogyós termékek pénzvisszafizetése 99%-ban csak marketingfogás volt.

Van-e mellékhatása ? Tényleg hatékony ? Probáltátok már ? Sikerült-e már valakinek lefogyni vele ? Mennyiért vettétek, hol vettétek meg ? Eredetinek tűnik, vagy valami másolmány ? Várjuk az objektív véleményeket, tapasztalatokat a cikk alatti kommentárdobozban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések