Keresés ebben a blogban

Leg Magic X fittneszgép izmosabb lábak, mozgékonyabb csípő, jobb kondi

Hogy mire is jó ez a Leg Magic gép ? Első sorban ez egy nagyon könnyen, és bármikor használható kondigép, amellyel erősitheted az izmaidat és szépítheted az idomaidat a lábaidon és a faradon. De használatával nem csak szépülsz, vagy alakodat formálod, mert mint minden kondigéppel, annál sokkal többet teszel a testedért


A termékleírás szerint ez egy új és korszerű edzőgép, amit használhatnak fiatal vagy idősebb személyek is, a saját otthonukban, a saját ritmusukban. Vagyis, nem kell konditerembe járnod, és nem vagy a terem programjához kötve.

Ez a gép egyedülálló csúszó-mozgó mozdulatokkal sokkal eredményesebb a lábak erősitésében mint például az egyszerü gyaloglás, vagy sok más, hagyományos konditermi gép.

Könnyen használható, nem terheli meg sem a bokát, sem a csípőt, sem a térdeket, persze, ha nem viszed túlzásba.
Leg Magic, világszerte ismert, házi fittneszgép

Napi 1 perc használata is elegendő ahhoz, hogy jobbá tegye a lábak mozgását, rugalmasabbá, mozgékonyabbá tegye a csípői részedet !

A gép valószínűleg inkább időssebek számára volt elképzelve, hiszen nem kell semmilyen s
súlyokat állítani rajta, azonban, minden további nélkül használható fiatal és jó kondiban levő személyek által is, mert jó kondidat megőrízheted a segítségéval napi pár perces használattal, és hozzájárul a lábak mobilitásának megőrzésében, és az izmokat erősíti.

Statikus, ülő munkát végző személyek számára, kihagyhatatlan !

Mi az ára és hol rendelhető meg? Egy legmagic gép kb. 17500 Ft.-ba kerül. Meg lehet venni a neten, például itt:

Csodálatos ajándék ötlet idősebb személyeknek, vagy bárkinek, aki szeretné megőrízni vagy megerősíteni a lábait, formásítani, szépíteni a deréktájékát, combjait, farát. És persze, kondiban tartani magát.

Használtál már ilyen gépet ? Mennyire hatékony ? Hol vetted ? Gyakran használod ? Mit tapasztaltál a használata alatt, után ? Várjuk a véleményeket, észrevételeket, tapasztalatokat, a cikk alatti kommentárdobozban vagy a blogunk facebook /google plusz oldalán. Minden civilizált kommentárt közzéteszünk, akkor is, ha a cikkben írottakkal nem ért egyet !



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések