Keresés ebben a blogban

Pille tabletták a fogyókúrázók segítségére

Biztos láttátok a tv-ben reklámozott Pille étrendkiegészítő tablettát. A hires Árendás László és Béky László természetgyógyászok ajánlják ezt az új terméket.

Hogy ez mire való, mire jó a Pille ?

A termékleírás szerint ez egy olyan tabletta, amely segít a testsúlycsökkentésben, megállítja az állandó  éhségérzést, így ha kevesebbet eszel, könnyebb lesz a fogyás, közben meg is tisztítja a szervezetet a toxinoktól, és biztosítja a bélrendszer kipucolását, pótolja a rostokat is a szervezetben.

De lássuk csak, mit is tartalmaz a Pille fogyókúrás gyógyszer ?  Az egyetlen alapanyaga, a termék leírása szerint, "mikrokristályos cellulózb", ami elősegíti a bélrendszer helyes működését.

Hogyan kell szedni a Pille tablettákat ? Mennyi ideig es mekkora mennyiségben kell szedni ?
 Így néz ki a pille mikrokristályos
cellulóz alapú fogyókúrás
készítmény doboza
Ha le akarsz fogyni, a Pille segítségével is, akkor a napi ajánlott mennyiség az háromszor 5 darab. A termék eladási oldalán található információk szerint, csak akkor ajánlott a fogyasztásuk, ha naponta legalább 2 liter vizet vagy egyéb folyadékot fogyasztunk !

Ha test méregtelenitést, bélrendszer tisztitást akarsz csinálni velük, akkor 4 db. tablettát kell bevenni 3-szor minden nap.

Ha csak székrekedés gondjaid vannak, akkor meg 2-2 darabot, 3 szor vehetsz be, ebben az esetben is sok vízzel. Minden esetben, ha használod ezt a terméket, nagyon sok folyadékot kell elfogyasszál !

Kinek nem ajánlott ? Ki nem szabad használja ? A terméknek nincs semmiféle ismert ellenjavallata, és nem volt jelentve még semmilyen féle mellékhatása vagy allergiás tünetek kiváltása róla.

Menyibe kerül a Pille és hol kapható ?

Egy doboz Pille fogyókurás étrendkiegészítő ára kb 7000 Ft.

Hány darab van egy dobozban ? A kiszerelés 100 darabos. Abban az esetben, ha több dobozzal rendelsz, olcsóbban is jösz ki, mert például ha  3-at rendelsz csak 14000 Ft.-ot fizetsz, mert 2+1 es akcióval van az ára kiszámolva.

Meg lehet venni az interneten ezen a weboldalon

Megjegyzésként, érdemes megemlíteni, hogy már csak amiatt, hogy minden céges adata ki van téve az eladási oldalra, a cégnek utána lehet nézni a google, linkedin, facebook, stb. szociális médiák segítségével, startból megbízhatóbb terméknek tűnik, mint sok olyan eddigi termék, amelyről sem gyártót, sem eladót nem lehet azonosítani. A Pille esetében, minden adat ki van téve a honlapjukra, tehát, megeshet, hogy csakugyan egy valós, sikeres, beváló termékről van szó. És, hogy rengeteg pénzt fektethettek a reklámozásába, az biztos :)

Sok sikert tehát a fogyáshoz, vagy egyéb célhoz, a Pille segítségével is.


Használta már valaki ? Mennyit lehet vele fogyni? Igazán hatékony? Ti mit szóltok hozzá ?

Várjuk objektív véleményeiteket, tapasztalataitokat, itt a blogon, vagy a facebook oldalunkon, minden civilizált kommentárt közzéteszünk, attól függetlenül, hogy a cikkben bemutatott termék iránt ellenző vagy alátámasztó jellegű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések